0499/83.80.55

Contacteer me

Maak een afspraak in Herenthout of Mechelen.

 

 

Neem contact op

Belangrijk : Het gsm nr is er enkel om afspraken vast te leggen in Herenthout en niet in Mechelen !

Herenthout

Afspraak maken voor behandeling in Herenthout (Ik werk er op dinsdag, woensdag en vrijdag)

0499/83.80.55

machteld.baekelandt@gmail.com

Mechelen

Afspraak maken voor behandeling in Mechelen (ik werk er op maandag en donderdag)

015/20.11.45

machteld@groepspraktijkvrouwvliet.be

Parking Herenthout

Er is parking voor de woning. Indien deze volzet is, kan er aan de overkant, bij de broodautomaat geparkeerd worden. De meeste mensen hebben de neiging  om binnen te gaan in de huisartsenpraktijk die vanaf de parking meest in het zicht is.
Voor de osteopathiepraktijk is het echter volledig rechts van de woning net naast huisnummer 36. Daar hangt een naambordje omhoog en kun je aanbellen op het kleine belletje waar “Machteld” opstaat.

Wachtzaal Herenthout

Sinds juni 2019 werk ik in een kamer achteraan het huis wat maakt dat de voorgaande praktijkruimte nu een wachtruimte geworden is. Je kan er rustig wachten, iets lezen, naar het wc, de kinderen wat laten aankomen en spelen,…

Ook als er meerdere kinderen/personen meekomen, kunnen die daar wachten. (gelieve wel een volwassen persoon bij te jonge kinderen te laten tijdens de behandeling van broer of zus). De huidige praktijkruimte is niet zo groot en het is een pak rustiger en gemakkelijker voor mij om gefocust te kunnen werken zonder extra toeschouwers! De enige uitzondering hierop is natuurlijk de gewenste aanwezigheid van één of beide ouders bij baby’s of heel jonge kinderen.

Interessante links

Blijf op de hoogte.

Blijf je graag op de hoogte van de veranderingen in de praktijk? Laat dan even je e-mailadres achter. Deze zullen nooit aan derden worden doorgegeven.

Praktijk Machteld Baekelandt

Machteld Baekelandt

Osteotherapie en fasciatherapie

Adres

Punt 36, 2270 Herenthout
(Dinsdag, woensdag en vrijdag)

Telefoon

0499/83.80.55 (Herenthout)

015/20.11.45 (Mechelen)