0499/83.80.55

Contacteer me

Maak een afspraak in Herenthout.

 

 

Neem contact op

Herenthout

Afspraak maken voor behandeling in Herenthout

0499/83.80.55

machteld.baekelandt@gmail.com

Parking 

Er is parking voor de woning. Je mag ook voor de garages parkeren. Indien alles volzet is, kan je op straat parkeren voor de haag of in één van de zijstraten (Merodestraat – Verbistlaan – Langstraat). Dat is enkele honderden meter van de woning.

Wachtzaal Herenthout

Sinds juni 2019 werk ik in een kamer achteraan het huis wat maakt dat de voorgaande praktijkruimte nu een wachtruimte geworden is. Je kan er rustig wachten, iets lezen, naar het wc, de kinderen wat laten aankomen en spelen,…

Ook als er meerdere kinderen/personen meekomen, kunnen die daar wachten. (gelieve wel een volwassen persoon bij te jonge kinderen te laten tijdens de behandeling van broer of zus). De huidige praktijkruimte is niet zo groot en het is een pak rustiger en gemakkelijker voor mij om gefocust te kunnen werken zonder extra toeschouwers! De enige uitzondering hierop is natuurlijk de gewenste aanwezigheid van één of beide ouders bij baby’s of heel jonge kinderen.

Blijf op de hoogte.

Blijf je graag op de hoogte van de veranderingen in de praktijk? Laat dan even je e-mailadres achter. Deze zullen nooit aan derden worden doorgegeven.

Praktijk Machteld Baekelandt

Machteld Baekelandt

Osteotherapie en fasciatherapie

Adres

Punt 36, 2270 Herenthout

Telefoon

0499/83.80.55